Корзина
1 отзыв
Контакты
PaintService
+3736828-88-21
Максим
МолдоваКишинёвул. Сармизеджетуса (Sarmizegetusa, Старого) 92, 3 этаж 324 кабинет.
Карта

Super oferta!!! vopsirea peretilor cu ultilaj special

Super oferta!!! vopsirea peretilor cu ultilaj special, фото 1
впередназад
Super oferta!!! vopsirea peretilor cu ultilaj special, фото 2Super oferta!!! vopsirea peretilor cu ultilaj special, фото 3Super oferta!!! vopsirea peretilor cu ultilaj special, фото 4Super oferta!!! vopsirea peretilor cu ultilaj special, фото 5Super oferta!!! vopsirea peretilor cu ultilaj special, фото 6
  • Услуга

Цену уточняйте

Super oferta!!! vopsirea peretilor cu ultilaj special
Цену уточняйте
УслугаSuper oferta!!! vopsirea peretilor cu ultilaj special
+3736828-88-21
+3736828-88-21
  • Адрес и контакты

Spune la revedere bidinelelor, pensulelor, mizeriei, picaturilor de vopsea si acoperirii inegale. Acum poti apela la un profesionist , rapid si usor cu puterea de pulverizare a aparatului american GRACO. Poti transforma orice spatiu intr-un loc senzational in doar cateva ore!!!

https://www.facebook.com/PaintServiceMoldova

Cu Paint Moldova poti vopsi la exterior sau interior, orice suprafata doresti: perete, caramida, panouri, beton, lemn, sticla si multe altele. Noi putem a fi creativi fara a murdari totul in jurul nostru. Cu Paint Moldova NU exista erori!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Cep7i6txooI

Vopsirea prin metoda de pulverizare depaseste in mod semnificativ vopsirea cu ruloul prin: *Cel mai scurte termene de lucru (300-800 m2/pe schimb)/,

*Micsorarea consumului de vopsea (aproximativ cu 10%-15%) in comparatie cu aplicarea manuala, *Elimina urmele si petele de rulou,

*Permite vopsirea locurilor geometric compicate,

*Ofera cele mai mici preturi (de la 7 lei /m2)un strat. ― Deasemenea PAINT MOLODOVA ofera clientilor sai o gama larga de vopsele de bran(Tikkurila,Sniezka,Kolorit,Danke,Dufa,Supraten) la preturi avantajoase cu reduceri pina la -30%.

- Sistem de colorare computerizat cu Paleta largă de nuanţe disponibile (4800 de culori si nuante).

- Specialisti mobili, pentru calcularea si examinarea spatiilor de vopsire (GRATUIT)!!! ― Posibilitate de a lucra prin transfer sau Cash.

- Programa de design cu 280 de combinatii de culori pentru interior,exterior,acoperisuri si multe altele.

Cu Paint Moldova poti fi sigur ca cele mai indraznete idei de vopsit vor fi realizate in scurt termen, pret minim si calitate absoluta!!!

Fii indraznet si apeleaza Acum pe numarul 0682-888-21

Информация для заказа
  • Цена: Цену уточняйте
Отзывы об услуге